Wonderpony

Formulieren

Graag per paard één vragenformulier volledig invullen door de eigenaar/contactpersoon.

Dit invullen is zowel digitaal of op papier mogelijk. U kunt kiezen wat u het prettigst vindt. Digitaal invullen kunt u via onderstaande knoppen. Op papier kunt u doen door het juiste bestand uit te printen (zie rechts de Downloads), in te vullen en met de mest mee te geven.

 

Via de onderstaande knoppen kunt u het juiste digitale formulier openen. Na het invullen kunt u deze met één knop naar mij verzenden.

Graag één formulier per dier invullen. Als u voor meer dieren een digitaal formulier wilt invullen, dan verschijnt er na het verzenden van het eerste formulier vanzelf een nieuw formulier voor een volgend dier.

Snelkiezen uit digitale formulieren (uitleg onderaan):


Knop 1. Laat u mest onderzoeken van een dier dat voor mij nieuw is, klikt u dan op het Formulier voor NIEUWE dieren (of open en print het 1e bestand rechtsboven aan de pagina).

 

Knop 2. Als u al eerder mest van het dier door mij heeft laten onderzoeken, klikt u dan op het Formulier voor BEKENDE dieren (of open en print het 2e bestand rechtsboven aan de pagina).

 

Knop 3. Laat u kort na ontwormen een controle-onderzoek doen, klikt u dan het Formulier voor CONTROLE-onderzoek (of open en print het 3e bestand rechtsboven aan de pagina).

 

Knop 4. Als iemand het formulier liever in het Engels gebruikt, kan deze klikken op English question form (of open en print het 4e bestand rechtboven aan de pagina). 
NB: Ik heb deze website ook vertaald in het Engels, te lezen onder de knop English.

 


Heeft u vragen over de formulieren?

Maak jouw eigen website met JouwWeb