Wonderpony

Heleen Davies (paardenhoeven.info) zal in januari 2022 vanuit Frankrijk naar Curacao komen om ons hier twee soorten workshops te geven.

1. Workshops met theorie en demonstraties: 'Inzicht in hoeven'

2. Workshops met praktijk: 'Onderhoudstrimmen'

Bij een peiling op de Facebookpagina Horses & Gear in september 2021 bleek er voldoende animo te zijn om organisatie door Claudia en Heleen door te gaan zetten. Hij staat! Maak je keuzes en schrijf je z.s.m. in! Vol = vol, de plekken zijn soms beperkt.

Mensen die zich eerder als geïnteresseerde hebben opgegeven, krijgen voorrang bij de inschrijving. Je inschrijving is definitief als je betaling door Claudia is ontvangen. Volg graag de instructies verderop.

Alle activiteiten, ook de theorie met presentatie, zullen in de buitenlucht plaats hebben (overdekt). Er zal meer dan genoeg ruimte zijn om afstand van elkaar te kunnen houden. Iedereen is welkom.

 

Als je hebt geen (onbeslagen) paard tot je beschikking hebt om de praktijkdag op te oefenen, of je hebt geen zin/mogelijkheid om met je paard naar de locatie te reizen. Maar je wilt wel de praktijk leren en oefenen. Dan heb ik meerdere leenpaarden beschikbaar gevonden, tegen een milde vergoeding. Er wordt een vergoeding gevraagd om de kosten van de eigenaar tijdens de dag te dekken.

   

  1. Workshop 1 met theorie en demonstraties 'Inzicht in hoeven'

   

  De workshop ‘Inzicht in hoeven’ kan als alleenstaande cursus gevolgd worden. Voorkennis is niet nodig maar als mogelijke voorbereiding zouden de artikelen op de website paardenhoeven.info gelezen kunnen worden

  Hieronder staat een pdf met de BETALINGSVOORWAARDEN van Paardenhoeven.info.

  De belangrijkste vermeld ik hier bij 1 t/m 8. Zaken die op Curacao verschillen van de in de pdf vermelde staan in HOOFDLETTERS.

  1. Door je betaling geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van paardenhoeven.info op pagina 2 van deze pdf. Lees die dus even door om misverstanden te voorkomen. Lees vooral ook even aandachtig het stukje over annulering.
  2. Het bedrag kan overgemaakt worden NAAR DE BANKREKENINGNUMMERS VAN CLAUDIA (VidaNova of ING), VERMELD IN HET INSCHRIJFFORMULIER. DUS NIET NAAR HELEEN! Claudia houdt de inschrijvingen en betalingen bij en betaalt gezamenlijk aan Heleen Davies.
  3. Geef bij je betaling duidelijk je naam aan en eventueel de datum van de workshop. Neem bij problemen met buitenlandse betalingen even contact op: MESTONDERZOEK@GMAIL.COM.
  4. Als je een factuur wilt, stuur een mail naar MESTONDERZOEK@GMAIL.COM met je bedrijfsnaam en adresgegevens en geef de mail als onderwerp “Factuur”.
  5. Een aantal weken voor de workshop ontvang je meer informatie over de workshop en een hand-out (DEZE WORDT JE OOK OP PAPIER UITGEREIKT BIJ DE WORKSHOP).
  6. Eigen risico: Deelname aan workshops geschiedt volledig voor eigen risico van de deelnemers en hun paarden. Deelnemers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid en welzijn. Deelnemers zijn volledig aansprakelijk voor alle schade die zij aan derden veroorzaken tijdens de activiteit.
  7. Deelnemers blijven het volledige deelnamegeld verschuldigd bij tussentijds vertrek.
  8. Annulering: Als je onverhoopt niet mee kunt doen aan een workshop kun je helaas geen terugbetaling krijgen. Bij ziekte of andere overmacht volgt dus geen restitutie. ER ZIJN GEEN/WEINIG MOGELIJKHEDEN OM VAN DATUM TE RUILEN.
   Als je niet kunt komen kun je zelf een vervangende deelnemer zoeken die je plaats kan innemen. Neem eerst even contact op MET CLAUDIA, soms staan er mensen op de wachtlijst die je plaats willen overnemen.

  Betalingsvoorwaarden Paardenhoeven.info 2020
  PDF – 385,7 KB 54 downloads

  2. Workshop 2 praktijk 'Onderhoudstrimmen'

  Noot: De workshop 'Onderhoudstrimmen' duur één dag. Zondag 16 januari of maandag 17 januari.

   

  Noot 2: Stel je hebt geen (onbeslagen) paard tot je beschikking, of je hebt geen zin/mogelijkheid om met je paard naar de locatie te reizen. Maar je wilt wel de praktijk leren en oefenen. Dan heb ik meerdere leenpaarden beschikbaar gevonden. Tegen een milde vergoeding mag je die dan gebruiken voor de praktijkdag.

  Voor Workshop 2 gelden dezelfde betalingsvoorwaarden als voor Workshop 1. (Zie boven)

   

  Hopelijk zien we je op de workshop(s)! We hebben er heel veel zin in.

   


  Stuur een bericht als je nog vragen hebt:

  Ik beantwoord deze email zo snel mogelijk.

  Rating: 0 sterren
  0 stemmen